5 saker ni kanske inte visste! ;)

1. Jag har alltid velat "träna" cross. Det är så grymt kul att köra så det finns inte, men jag har lite brist på tid eftersom jag jobbar varannan helg och rider lite då och då. Plus att skoldagarna blir sena. :/

2. Jag plus några håller på att starta ett band. Det kommer bli en rätt blandad musikstil eftersom sångaren går rap-inriktning/avgudar dubstep, och resten går rock. ;D Mer säger jag icke!

3. Jag håller på att spara till en ny Australienresa. Jag var ju där förra året, det kan ni läsa om HÄR) Annika och jag drar iväg ett bra tag när vi slutar 3an! Skitkul! Är i stort pengabehov och ska därför söka ett jobb på coop nära i grind ;) Får se hur det går, haha!

4. Jag käkar nästan aldrig godis. Tycker helt enkelt inte det är särskilt gott längre. Visst, det händer att jag käkar någon klubba då och då, men thats it. Vet inte varför, men suget har bara försvunnit. Dock är det ju rätt bra! ;)

5. Det är nästan omöjligt att skrämma mig. Förut var jag hur lättskrämd som helst, men så poff försvann det. Vet inte hur eller varför, men det är rätt najs faktiskt. Felicia har försökt skrämma mig ett x antal gånger, en gång lyckades hon genom att stå utanför min ytterdörr helt random och stirra på mig när jag skulle ut och slänga soporna. Haha! Retard alltså. När jag kollar på skräckfilm är jag också ganska skraj, haha. Ändå älskar jag skräckisar mest av alla filmgenres! I'm wierd I know..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0