Holl i ester @ gallerian

Sitter just nu med Amanda och Alex på Norrtälje bussen från Sthlm, Amanda tvingade mej till Sthlm efter skolan för att Alex skulle köpa något på hollister, fast sen Victor Dahlberg missuppfattat vad affären hette så kallar vi numera den butiken för holliester ;) först tänkte han köpa en tråkig ljusgrå tjocktröja, men de hade han för många av, då fick jag och Amanda hjälpa honom som de kvinnor vi är och det slutade med att han köpte en röd tjocktröja som jag tyckte var snyggast... Även fast Amanda ville att han skulle köpa en mörkblå (: Gordon var oxå med men han åkte vidare till bergahamra med samma tåg som min moster, som vi träffade på tunnelbanan (: annars då ?


It's time to show them

Aawyää, sitter på jobbet och sorterar VHS-filmer. Det är svinkallt här men jag är glad ändå! Känner att jag gjort massa nytta idag, har tidigare blivit kallad slacker av min chef så nu var det dags att ta tag i detta så jag får behålla jobbet. Slutar om en timme och ska då vad jag vet träffa Viktor. Sabina lär antagligen hänga på också och så får vi se vart kvällen leder. Ha det bra så länge gott folk!


Den döda bloggen

Känner att den här bloggen är rätt död... Kan beror på att ingen av oss tänker på den särskilt ofta ^^ själv hade jag nästan glömt bort att driveller existerade ;) aja känner så här att då jag får tillbaka min dator ska jag göra en ny header och då kanske vi tar bloggen lite mer seriöst, who know?
Anyway, söndag idag och Ralf är dum i huvudet medans min mor är psyko ..Fuck them :)


RSS 2.0