30 sekunder till mars

Pray to your god, open your heart
Whatever you do, don't be afraid of the dark
Cover your eyes, the devil inside

One night of the hunter
One day I will get revenge
One night to remember
One day it'll all just end, oh

(Je te crains comme le diable)
[I fear you like the devil]

hej jag heter sabiina och är kär i den här låten! Kärleken till den här låten är ungefär som en fjortis till justin beiber(?) förutom att alla mars låtar är bra... GRYMMA och JB är fett gaaaaaaaaaaaaaaaay :) gah, nu känner jag mej fett gay :( men vad ska man göra? :P aja

mjölk + monster

Jag håller fucking med niggerbitch amanda... blogga är inte våran grej, men det är inte lätt när det är svårt :s Och det var fett tråk att sitta utanför gympasalen o gloo på amanda som lekte boxnig ^^ på tal om ingeting :)
atm chillar jag at jockes place med Larsson nr 1 som var snäll (för en gångs skull) och hällde upp sin mjölk han fått av sin mor i en tom monsterbruk som jag då sen fick dricka upp för jag är tydligen hans bitch ._______.
Gårdagen var chev(?) btw, så inga kommantarer *onödig info*

Vi suger på det här

Ja men rubriken säger ju allting. Dock är anledningen till att Sabina inte uppdaterat någonting att hon inte har någon dator och inga pengar på mobilen. Duttigt. Sitter i skolan och t-jillar just nu, försöker jobba men det går inge bra. Är inte särskilt pepp på att skriva 6-8 sidor om konspirationsteorier. INTE OK! Ska vara klart på söndag, och som plus i kanten så ska man även översätta hela skiten till engelska. Jag har skrivit ungefär fem rader, vilket ska föreställa en inledning. ÅH ORKAR INTE!!

(Ska boxas idag på idrotten).


Eat or die you fatass

Sabiina in da haous ýou know ;) dagen har spenderats i skolans cafeteria = druckit
en hel kanna kaffe, fyra hundra damsugare och 3 toastar smed bröd från 26 september...
dvs gammalt bröd vi gjorde toastar av som vi sålde vidare till restev av idioterna i
skolan ^^ yeah... after school fick jag med mej negativa joakim till um (tack för det)
en snabbis och efter det hamnade jag här på brännäs... well, now i'm going to do some
useless shit (:


Saturday

FUCK MY FUCKING FUCK LIFE CP DATOR SKITASFJDIJJIJ!!! Nu är det här TREDJE FUCKING GÅNGEN jag skriver det här JÄKLA INLÄGGET!!!!!!! Dock var dom andra två inläggen lite, MYCKET LÄNGRE!! Och lite mer sansade. MEN NU !EOAWK *RAGE*!!!!!!!! Allting har försvunnit tVÅ JÄKLA TIMES! "Internet har krashat, återskapa sidan?" JA DET VILL JAG!! MEN DÅ VILL JAG HA KVAR DET JAG SKRIVIT OCKSÅ! Nu tänker jag inte skriva det här igen. Fuck you bloggjävel. (Kanske kan skriva vad jag skrev lite senare. OM INTERNET TILLÅTER DET!!!!) :@@@@@@@@@@@@

At work right now btw

Där är min nya mössa btw :D *Pekar neråt*


RSS 2.0